Ple ordinari 15/10/2018

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 20/04/2024
E.g., 20/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns 15 Octubre, 2018

 

 

Senyor/senyora,   

 

 

 

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 15 d'octubre de 2018 a les 16:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

 

ORDRE DEL DIA

 

1. Aprovació de l'acta de la sessió del dia 17 de setembre de 2018

 

2. Informació de l’Alcaldia.

 

MOCIONS DE L'ALCALDIA

 

3. Alcaldia. Donar compte de diverses resolucions de l’Alcaldia en matèria d’organització municipal.

 

4. Alcaldia. Nomenament de membres i representants en distints òrgans, organismes i entitats.

 

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

 

5. Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació inicial de l'expedient de modificació de crèdits del pressupost de l'Ajuntament de 2018.

6. Patrimoni del Sòl. Proposta (de REUS MOBILITAT I SERVEIS, SA) de modificació del cànon mensual a satisfer pels paradistes del MERCAT CENTRAL de Reus per les anualitats corresponents als any 2019 i 2020.

7. Recursos Humans. Modificació catàleg llocs de treball del personal funcionari.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

8. Gestió Ambiental. Aprovació inicial del mapa estratègic de soroll del municipi de Reus i del pla d’acció en matèria de contaminació acústica.

 

9. Gestió Ambiental. Aprovació inicial de la nova Ordenança de protecció, benestar i convivència amb els animals de companyia i la fauna urbana.

 

 

 

 

SERVEIS A LA PERSONA

 

10. Benestar Social. Aprovació del conveni amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per al desenvolupament del projecte comunitari per a escales a Mas Pellicer.

 

11. Benestar Social. Aprovació del conveni amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per a la cessió de la gestió de l'ús de 6 habitatges de titularitat pública.

 

12. Benestar Social. Aprovació del conveni amb la Fundació Pere Mata per a la col·laboració en el Projecte Banc d’Ajudes tècniques, exercicis 2018-2019.

 

13. Cultura. Aprovació del conveni amb el Departament de Cultura i l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural per al suport a la programació d’arts escèniques i música als equipaments Teatre Fortuny i Teatre Bartrina per a l'any 2018.

 

14. Cultura. Aprovació dels preus públics de les entrades dels espectacles de l'edició XXI del Festival Internacional, COS 2018.

 

15. Salut Pública. Aprovació de la conformitat a la proposta d'unificació de les dues Àrees Bàsiques de Salut ubicades al CAP Sant Pere, (Reus-1 i Reus-2).

 

16. Salut Pública. Aprovació del Pla de Salut de la ciutat de Reus per al període 2018-2022.

 

17. Benestar Social. Aprovació de l'addenda al contracte programa, 2016-2019, per a la coordinació, la cooperació i la col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, en matèria de serveis socials, altres programes relatius al benestar social i polítiques d'igualtat, per al 2018 i 2019.

 

 

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

18. Moció del Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) per a l'aplicació d'una bonificació de l'IBI als immobles amb sistemes de aprofitament energètic.

19. Moció del Grup municipal del  PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) referent a l'establiment de mesures per afavorir la inspecció tècnica dels edificis de la ciutat.

20. Moció del Grup municipal del  PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) per a la reactivació del projecte "Bus a peu" per tal de fomentar la mobilitat sostenible i hàbits saludables entre la població escolar de la ciutat.

21. Moció del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) referent al desplegament de polítiques d'habitatge per part d'aquest Ajuntament.

Assumptes sobrevinguts, si s'escau.

 

Precs i preguntes.

 

Reus, 9 d'octubre de 2018

 

L’alcalde

 

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.