Ple ordinari 16/03/2017

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 20/04/2024
E.g., 20/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous 16 Març, 2017

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 16 de març de 2017 a les 16:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió de data 17.02.2017.

2. Informació de l’Alcaldia.

3. Donar compte i ratificar el Decret de l’Alcaldia, núm. 3366, relatiu a la rectificació de les errades materials detectades en la separata del projecte de millora, ampliació del sanejament i connexió amb l'EDAR de Reus dels sectors situats al sud-est del terme municipal de Reus a l'entorn de la riera de la Boella i la Baorada.

MOCIONS DE L'ALCALDIA

4. Serveis adjunts a la Secretaria General. Aprovació de l’acta de les operacions de delimitació entre els termes municipals de Reus i de l'Aleixar.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

5. Patrimoni del Sòl. Compareixença en el recurs contenciós administratiu 29/2017 del Jutjat del Contenciós Administratiu de Tarragona núm. 2. ( No acceptació sol.licitud d'expropiació per ministeri de llei immoble núm. 9 carrer Vapor Vell ).

6. Patrimoni del Sòl. Acceptació de la renúncia al dret de superfície constituït sobre l’immoble núm. 1-3 del c/ Josep Caixés.

7. Oficina d'Habitatge. Proposta d’Addenda al conveni de col·laboració entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Reus, per a l’any 2017, relatiu a l’Oficina d’Habitatge.

8 Oficina d'Habitatge. Proposta d’Addenda al conveni de col·laboració entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Reus, per a l’any 2017, relatiu al Programa de Mediació per al lloguer social.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

9. Rendes i Exaccions. Declaració d'interès/utilitat municipal de l'activitat de Centre Hospitalari desenvolupada a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, immoble núm. 2 de Av. del Doctor Josep Laporte, a efectes de l'impost sobre béns immobles.
10. Patrimoni del Sòl. Aprovació del plec de clàusules, prescripcions tècniques, i convocatòria de la licitació de la concessió demanial de l'ús privatiu de l'immoble de propietat municipal situat al carrer de Recasens i Mercadé, núm. 50, on hi ha construït l'Estadi Municipal de Futbol de Reus i les instal·lacions annexes i complementaries.
SERVEIS A LA PERSONA

11. Participació, Ciutadania i Transparència. Aprovació inicial de les bases per a l'atorgament de les subvencions per les entitats que portin a terme el foment de la participació ciutadana a la ciutat de Reus.

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ

12. Proposta del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) referent a la campanya de suport als estudiants represaliats políticament pel desallotjament de Can Vies.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS
13. Moció del Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) per a la revisió de l'ordenança fiscal reguladora de l'Impost sobre l'Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana.
14. Moció del Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) referent a l'implantació d'un sistema de localització per a usuaris de centres escolars, centres de dia, residències de gent gran i centres de salut mental.
15. Moció del Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) referent a la innovació educativa a les escoles de la ciutat.
16. Moció del Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) per a la instal·lació de passos elevats entorn al col.legi la Presentació i, si s'escau, en altres centres docents.

17. Moció del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) referent a la celebració d'un referèndum per tal que la ciutadania decideixi quin model de gestió del servei de neteja viària i recollida de residus vol per a la ciutat de Reus.
18. Moció del Grup municipal del Partit Popular (PP) per a establir una convocatòria oberta per a ajudes per llibres, material escolar i inclusió social amb càrrec als ingressos de l'IBI de l'autopista AP-7.

Assumptes sobrevinguts.
Precs i preguntes.

Reus, 13 de març de 2017

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.