Ple ordinari 19/12/2016

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 23/04/2024
E.g., 23/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns 19 Desembre, 2016

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 19 de desembre de 2016 a les 16:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Pressa de possessió de la regidora Sra. Sandra Guaita Esteruelas.

2. Aprovació de les actes de les sessions plenàries dels dies 2 i 17 de novembre de 2016.

3. Informació de l’Alcaldia.

MOCIONS DE L'ALCALDIA

4. Alcaldia. Donar compte i ratificar el Decret de l’Alcaldia número 2016012962, de 05.12.2016, sobre l'aprovació definitiva del projecte de millora, ampliació del sanejament i connexió amb l'EDAR de Reus dels sectors situats al sud-est del terme municipal de Reus a l'entorn de la riera de la Boella i la Baorada.
5. Alcaldia. Donar compte de diverses resolucions de l’Alcaldia en matèria d’organització municipal.

6. Alcaldia. Nomenament de membres i representants en distints òrgans, organismes i entitats.
SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

7. Patrimoni del Sòl. Modificació del cànon mensual a satisfer pels paradistes del Mercat Central durant els anys 2017 i 2018.
8. Intervenció. Donar compte de l'Informe d'Intervenció de fiscalització plena posterior, control financer i control d'eficàcia corresponent a l'exercici 2015.
9. Recursos Humans. Sol·licitud de compatibilitat amb activitat privada per part de dues treballadores de l'Ajuntament de Reus.
10. Servei d'Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Aprovació de la Instrucció per a la incorporació de clàusules socials a la contractació pública de l'Ajuntament de Reus i els seus ens dependents.
11. Servei d'Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Renuncia a l'ús del local cedit per Metrovacesa (actualment, Merlín Properties, SOCIMI, SA) a l'Ajuntament de Reus, segons l'acta de lliurament de la possessió de data 20 d'octubre de 2015.
SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME
12. Medi Ambient. Resolució de procediments sancionadors per infracció de la normativa sobre tinença d'animals potencialment perillosos.

13. Medi Ambient. Aprovació inicial del «Pla de verificació d’activitats comunicades de Reus, 2017-2022».

14. Medi Ambient. Ratificació i adhesió de l’Ajuntament de Reus a la Carta Internacional per Caminar.
15. Via Pública. Pròrroga del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Camp per la prestació del servei de tractament de la fracció orgànica i vegetal dels residus municipals, per a l'exercici 2017.

SERVEIS A LA PERSONA

16. Benestar Social. Aprovació del conveni de col·laboració amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya relatiu al desenvolupament del projecte comunitari per a escales a la zona de Mas Pellicer al Barri de Sant Josep Obrer, corresponent a l'any 2016.

17. Cultura. Aprovació del conveni de col·laboració amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals amb motiu de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017.

18. Cultura. Aprovació del conveni de col·laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural per al suport a la programació d'arts escèniques i musicals del Teatre Fortuny i del Teatre Bartrina durant els anys 2016 i 2017.

19. Participació, Ciutadania i Transparència. Modificació puntual del reglament del règim d'ús dels horts ubicats en terrenys de titularitat municipal.

20. Assessoria Jurídica. Aprovació inicial de la modificació dels estatuts de l'Institut Municipal de Museus de Reus i de l'extinció de l'organisme autònom Institut Municipal d'Acció Cultural i aprovació de la integració dels serveis i recursos de l'organisme autònom Institut Municipal d'Acció Cultural a l'Institut Municipal Reus Cultura.

TRANSPARÈNCIA

21. Aprovació inicial de la carta de serveis del servei de transport públic col·lectiu de viatgers.

PROPOSTA DE RESOLUCIÓ

22. Moció del grup municipal del PARTIT POPULAR (PP) per donar suport al Jutjat de Violència de la Dona núm. 1 de Reus.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

23. Moció del grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) referent a la realització d'una inspecció per verificar la taxa per ús o aprofitament del vol, sòl i subsòl de la via pública que pertoca a les empreses explotadores de serveis de subministraments d'interès general.

24. Moció del grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) referent a les antenes de telefonia del municipi de Reus.

25. Moció del grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA–CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) per intensificar el protocol de detecció i seguiment de les persones sense sostre a la ciutat.

26. Moció del grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA–CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) referent a l'eliminació de la violència envers les dones.

27. Moció del grup municipal de la CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) referent a l'elaboració d'un Pla d'Acció Municipal.

28. Moció del grup municipal de la CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) per la retirada de la publicitat sexista i la no col·laboració en esponsorització amb empreses que facin ús d'aquest tipus de publicitat.

Assumptes sobrevinguts

Precs i preguntes

Reus, 14 de desembre de 2016

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.