Ple ordinari 24/01/2020

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 19/04/2024
E.g., 19/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 24 Gener, 2020

Senyor/senyora,   

 

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 24 de gener de 2020  a les 10:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

 

ORDRE DEL DIA

 

1. Aprovació de l'acta del dia 18 de desembre de 2019.

          

2. Informació de l’Alcaldia.

                                                              MOCIONS DE L'ALCALDIA

 

3. Alcaldia. Donar compte de diverses resolucions de l’Alcaldia en matèria d’organització municipal.

 

4. Alcaldia. Nomenament de membres i representants en distints òrgans, organismes i entitats.

SERVEIS D'HISENDA I DE SERVEIS GENERALS             

 

5. Intervenció. Modificació de la plantilla de personal de l'IMFE Mas Carandell corresponent a l'exercici 2020.

                                                                 

PROPOSTES DELS GRUPS MUNICIPALS

 

6. Proposta de resolució del GRUP MUNICIPAL CIUDADANOS DE REUS (CS) per a instar al Parlament de Catalunya per a la creació d'una Comissió d'investigació per l'accident del polígon químic de Tarragona i per a millorar la seguretat.

 

7. Proposta de resolució del GRUP MUNICIPAL CIUDADANOS DE REUS (CS) de suport als òrgans constitucionals i per a instar a l'actual govern d'Espanya per a no realitzar concessions als grups independentistes.

 

8. Proposta de resolució del GRUP MUNICIPAL DEL PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS – (PSC-CP) per adaptar la mobilitat al Camp de Tarragona després de la posada en marxa d’un nou tram del Corredor del Mediterrani.

                                                                            

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

 

9. Moció del GRUP MUNICIPAL CIUDADANOS DE REUS (CS) referent al lloc que ocupa la fotografia del Rei al Saló de Plens de l'Ajuntament.

 

 

 

10. Moció del GRUP MUNICIPAL CIUDADANOS DE REUS (CS) referent a l'ampliació d'horaris de les biblioteques municipals durant les èpoques d'exàmens.

 

11. Moció del GRUP MUNICIPAL DEL PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS – (PSC-CP) per a millorar la qualitat de l’educació pública a la ciutat.

 

12. Moció del GRUP MUNICIPAL DE LA CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) en relació amb l’accident succeït a l’empresa IQOXE situada al Polígon Petroquímic Sud de Tarragona.

 

13. Moció del GRUP MUNICIPAL DE LA CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) referent al protocol d’obres per evitar danys durant i després de l’obra.

                                            

                                                                            

Assumptes sobrevinguts, si s'escau.  

       

Precs i preguntes.

 

Reus 21 de gener de 2020

 

L’alcalde

 

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.