Ple ordinari 26/09/2014

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 20/04/2024
E.g., 20/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 26 Setembre, 2014

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 26 de setembre de 2014, a les 10 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de les actes dels dies 11 i 28 d'abril i 30 de maig de 2014.

2. Informació de l’Alcaldia

3. Recursos Humans. Ratificació de la sol·licitud al Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya de la subvenció per a la realització del programa Treball i Formació adreçat a persones aturades i de l’adhesió a la pròrroga de l’acord de 25 de juliol de 2013, que fixa les retribucions per les persones participants en aquest programa.

MOCIONS DE L'ALCALDIA

4. Assessoria Jurídica. Nomenament de membres d'un òrgan municipal complementari.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

5. Assessoria Jurídica. Inadmetre el recurs de reposició interposat en representació de l’Associació Watani contra l’acord de desestimació de les al·legacions i aprovació definitiva de l’Ordenança de civisme a la ciutat de Reus.

6. Recursos Humans. Resolució de les al·legacions presentades contra l’acord de ple de 18 de juliol de 2014 de regulació de la productivitat que es meritarà els anys 2014 i 2015 i la seva forma de pagament.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

7. Gestió Urbanística. Aprovació del text refós del Pla especial urbanístic del catàleg de masos i edificacions en sòl no urbanitzable.

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS

8. Proposta de resolució de la CUP, en suport a la iniciativa legislativa popular per una llei del sistema educatiu de Catalunya.

9. Proposta de resolució de la CUP, en nom de la Plataforma Aigua és Vida per a la derogació del Decret Llei de 10 de juny, de modificació de la Llei 31/2010, de 3 d'agost, de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

10. Moció de la CUP, per a la creació d'una comissió especial de seguiment de la personació de l'Ajuntament en processos judicials.

11. Moció d'ARA REUS, per a l'habilitació d'una zona exclusiva de càrrega, descàrrega i estacionament per a ambulàncies a l'avinguda Doctor Josep Laporte.

12. Moció d'ARA REUS, per eradicar la presència de grups organitzats que s'instal·len a les deixalleries.

13. Moció del PSC-PM, en relació al manteniment del servei de transport sanitari urgent a la ciutat de Reus.

14. Moció del PSC-PM, en relació a la contractació pública responsable.

15. Moció del PSC-PM, en relació a la Biblioteca Pere Anguera.

Assumptes sobrevinguts

Precs i preguntes

Reus, 22 de setembre de 2014

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.