Ple ordinari 30/01/2015

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 29/03/2024
E.g., 29/03/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 30 Gener, 2015

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 30 de gener de 2015, a les 10 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l’acta del dia 17.10.2014

2. Informació de l’Alcaldia

MOCIONS DE L'ALCALDIA

3. Assessoria Jurídica. Aprovació definitiva de la modificació de l’article 6 dels estatuts dels organismes autònoms municipals. Adequació de la composició del Consell General de l'Institut Municipal de Puericultura “Dr. Frías” a la classificació de l'ens.

4. Assessoria Jurídica. Nomenament de membres i representants en distints òrgans, organismes i entitats.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

5. Assessoria Jurídica. Aprovar inicialment la modificació del Reglament de les factures electròniques de l’Ajuntament de Reus

6. Gestió econòmica i pressupostària. Expedient de modificació de crèdits del Pressupost de l'Ajuntament de Reus i els seus organismes autònoms

SERVEIS TERRITORIALS

7. Gestió Urbanística. Aprovació provisional del Pla parcial urbanístic del sector C.8 "La Comarcal"

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS

8. Proposta de resolució del Grup municipal de la CUP, per l’autoinculpació en els processos judicials a conseqüència de la jornada participativa del 9 de novembre.

9. Proposta de resolució del Grup municipal del PSC, per a reclamar la concertació de la totalitat de places a la residència del barri Fortuny de Reus.

10. Proposta de resolució del PSC, per a reclamar la responsabilitat de la Generalitat en el manteniment del servei públic de les escoles bressol municipals.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

11. Moció del PP, en relació al projecte “ Aproximació a entorns laborals” aprovat dins del pla d’actuacions pel curs 2014-2015 del Pla Educatiu d’Entorn de Reus.

12. Moció del PP, en relació a l’instal.lació d’un Centre de Tecnificació Esportiva Especialitzat de Patinatge Artístic a Reus.

13. Moció de CiU, per la simplificació de les obligacions tributàries de les entitats sense ànim de lucre.

14. Moció d’ARA Reus, per a la reactivació i dinamització del sector comercial i industrial de Reus.

15. Moció d’ARA Reus, perquè s’estudiï una baixada de la tarifa de l’autobús municipal.

16. Moció de la CUP, per a crear un reglament de prestacions econòmiques d’urgència social i la creació d’una targeta moneder de crèdit social.

17. Moció de la CUP, per a desenvolupar de forma activa la Llei de drets de gais, lesbianes, bisexuals i transexuals i per l’eradicació de l’homofòbia, la lesbofòbia i la transfòbia.

18. Moció de la CUP, per declarar Reus com a ciutat lliure de desnonaments.

19. Moció del PSC, en relació al nivell d’estructura de l’Hospital Universitari de Sant Joan de Reus.

Assumptes sobrevinguts

Precs i preguntes

Reus, 27 de gener de 2015

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.