Ple ordinari 30/10/2017

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 23/04/2024
E.g., 23/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns 30 Octubre, 2017

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 30 d'octubre de 2017 a les 16:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió del dia 15 de setembre de 2017.

2. Informació de l’Alcaldia.

MOCIONS DE L'ALCALDIA

3. Alcaldia. Nomenament de membres i representants en distints òrgans, organismes o entitats.

COMISSIÓ ESPECIAL DE COMPTES

4. Expedient d'aprovació del Compte general de la Corporació corresponent a l'exercici 2016

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

5. Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació inicial de l'expedient de modificació de crèdits del pressupost vigent de 2017 de l'Ajuntament de dotació de crèdits extraordinaris i suplements de crèdit per inversions que es financen amb aplicació de Romanent de Tresoreria per a Despeses Generals disponible i baixes d'altres crèdits, així com dels Organismes Autònoms municipals, de suplements de crèdits per atendre despeses ordinàries de funcionament amb aplicació del Romanent de Tresoreria per a Despeses Generals disponible de cada un d'ells.

6. Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació inicial de l'expedient de modificació de crèdits del pressupost vigent de 2017 de l'Ajuntament de suplement de crèdits amb càrrec a baixes d'altres crèdits. .

7. Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació inicial de l'expedient de modificació de crèdits del pressupost vigent de 2017 de l'Ajuntament de dotació de crèdits extraordinaris per inversions que es financen amb aplicació de Romanent de Tresoreria per a Despeses Generals disponible (cofinançament Fons Feder).

8. Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació inicial de l'expedient de modificació de crèdits del pressupost vigent de 2017 de l'Ajuntament de dotació de crèdits extraordinaris per inversions que es financen amb aplicació de Romanent de Tresoreria per a Despeses Generals disponible (pressupostos participatius).

9. Rendes i Exaccions. Aprovació de l'expedient d'imposició de contribucions especials amb motiu de les obres de remodelació del carrer de la Victòria i trams dels carrers Verge Maria i Joan Martell de Reus.

10. Serveis adjunts a la Secretaria General. Aprovació de la contractació de la gerència-coordinació d'Organització i Serveis Interns.

11. Servei d'Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Aprovació de la revisió de preus del contracte del servei públic d'explotació de la central de recollida pneumàtica.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME
12. Gestió Urbanística. Aprovació del Text refós del Pla parcial urbanístic del sector B.8 «Cementiri», promogut per Reus Desenvolupament Econòmic, SA.

SERVEIS A LA PERSONA

13. Benestar Social. Aprovació de l'addenda al Contracte Programa 2016-2019, per a la coordinació, la cooperació i la col·laboració entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i l'Ajuntament de Reus, en matèria de serveis socials, altres programes relatius al benestar social i polítiques d’igualtat, per a l'exercici 2017.

14. Cultura. Designació de la direcció/gerència de l'Institut Municipal Reus Cultura

15. Ensenyament i Política Lingüística. Aprovació de l'addenda econòmica del Pla Educatiu d'Entorn (PEE) per al curs 2017-2018.

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ

16. Proposta del Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) per a fer de l'educació una eina fonamental per a la construcció d'una societat plenament democràtica, socialment cohesionada i econòmicament pròspera.

17. Proposta del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) per a la defensa de l'escola catalana.

18. Proposta del Grup municipal ERC-MES-MDC-AVANCEM de rebuig a la violència de la policia espanyola l´1 d'octubre, pels fets ocorreguts a posterior, i pel tal d'exigir la llibertat dels presidents d'ANC i ÓMNIUM, Jordi Sànchez i Jordi Cuixat.

19. Proposta del Grup municipal del Partit Popular (PP) per recolzar a les forces i cossos de seguretat de l'Estat com a garants de l'Estat de Dret.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

20. Moció del Grup municipal CIUTADANS – REUS (C’S) per a incrementar la seguretat viària a la Urbanització Pàmies.
21. Moció del Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) per a restablir la implantació dels educadors socials als centres educatius de la ciutat.

22. Moció del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) per a la creació dels consells de districte.

23. Moció del Grup municipal del Partit Popular (PP) per l'impuls de mesures complementàries en benefici del sector turístic.

Assumptes sobrevinguts.

Precs i preguntes.

Reus, 25 d'octubre de 2017

L'alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.