Ple ordinari 3/12/2018

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 26/04/2024
E.g., 26/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns 03 Desembre, 2018

Senyor/senyora,   

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 3 de desembre de 2018 a les 16:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

 

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió del dia 5 de novembre de 2018

2. Informació de l’Alcaldia. 

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

3. Assessoria Jurídica. Aprovació del contracte programa entre el Consorci del Transport Públic del Camp de Tarragona, Autoritat Territorial de Mobilitat,  l'Ajuntament de Reus i l'empresa Reus Transport Públic, SA per a la prestació de serveis públics regulars de transport urbà de viatgers.

4. Rendes i Exaccions. Aprovació de la declaració d'interès o utilitat municipal de diverses obres a efectes de l’ICIO.

 

5. Assessoria Jurídica. Ratificació de l'acord de voluntats subscrit entre l'Ajuntament de Reus, Reus Serveis Municipals S.A, Reus Desenvolupament Econòmic S.A., Reus Mobilitat i Serveis S.A., Pàrquing Nou Hospital del Camp SL i Pàrquing Palau de Fires SL en relació amb la gestió dels aparcaments de l'edifici nou Hospital Universitari Sant Joan de Reus i de l'edifici TECNOPARC de data 19/11/2018.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

6. Gestió Urbanística. Aprovació del nou Text refós del Pla parcial urbanístic del sector B.8 «Cementiri», promogut per Reus Desenvolupament Econòmic, SA.

7. Patrimoni del Sòl.  Aprovació de la concessió demanial del solar de propietat municipal situat al Cr. Antoni Planàs i Marca, 13 per destinar-lo a la construcció d'un centre de dia i habitatges dotacionals per persones malaltes/afectades d'Alzheimer.

 

SERVEIS A LA PERSONA

8. Benestar Social. Aprovació del conveni per a l’encàrrec de gestió amb la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Fundació per a l’Atenció Social per a la prestació del servei de residència assistida per a gent gran dependent a la localitat (Horts de Miró).

9. Salut Pública. Aprovació de la pròrroga del conveni amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya d’encàrrec de gestió de serveis mínims de salut pública de competència municipal a l'Agència de Salut Pública de Catalunya.

 

PROPOSTES DELS GRUPS MUNICIPALS

10. Proposta del Grup municipal del  PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) per tal d'instar al Departament de Salut a reconèixer l'atenció primària com el veritable eix del sistema sanitari públic.

11. Proposta del Grup municipal del  PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA –CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) per tal d'instar al Departament d'Ensenyament a aturar els treballs d'elaboració i aprovació del Decret de menjadors.

12. Proposta del Grup municipal del Partit Popular (PP) de suport a iniciatives de millora d'atenció primària i suport institucional al personal sanitari a Catalunya.

13. Proposta del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) per donar suport a la iniciativa de l'organització "SOS MENJADORS".

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

14. Moció del Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) per tal de proporcionar locals d'assaig a les bandes de cornetes i tambors de Reus.

15. Moció del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) per a fer front a la pobresa energètica.

Assumptes sobrevinguts, si s'escau.

 

Precs i preguntes.

 

Reus, 28 novembre de 2018

 

L’alcalde

 

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.