Acord amb Toyota per fer a Reus la primera prova pilot del projecte Yuko de carsharing corporatiu

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 24/09/2020
E.g., 24/09/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

21/03/2019 - 12:30
Adreça: 
Plaça del Mercadal, 1, Reus.
Lloc: 
Ajuntament de Reus. Sala de premsa Anton Borell.
Assistents: 
Carles Pellicer, alcalde de Reus; Daniel Rubio, regidor de Medi Ambient i Ocupació; i Miguel Carsi, president i CEO de Toyota España.
Motiu: 

Presentació de l'acord de col·laboració per realitzar a l'Ajuntament de Reus la primera prova pilot del projecte Yuko de carsharing corporatiu de Toyota.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la signatura de l'acord, que tindrà lloc a les 12:15h a la Sala del Tinell del palau municipal. Finalitzada la roda de premsa es farà una sessió fotogràfica a la plaça del Mercadal.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.