Acords en matèria d'Educació

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 05/07/2020
E.g., 05/07/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

22/01/2020 - 13:00
Lloc: 
Sala de Premsa. Ajuntament de Reus
Assistents: 
Daniel Recasens, regidor d'Educació de l'Ajuntament de Reus, i Jean-Marc Segarra, director dels Serveis Territorials d'Ensenyament de la Generalitat a Tarragona
Motiu: 

Presentació dels acords presos en la reunió entre l'Ajuntament, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat i els directors dels centres educatius de primària i de secundària, públics i concertats, de Reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.