CIAI

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 09/03/2021
E.g., 09/03/2021
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

01/06/2004 - 12:00
Subtítol: 
Adreça: 
Lloc: 
Consell Comarcal del Baix Camp
Assistents: 
Àlex Martínez, tinent d’alcalde de Benestar i responsable del Programa Transversal d’Immigració de l’Ajuntament de Reus ; Ramon Margalef, conseller de coordinació de l’Àrea de Serveis a la Comunitat del Consell; Ghassan Saliba, president de l’Associació p
Motiu: 

tura de l’Annex al conveni de col•laboració relatiu a la creació del Centre d’Informació i Assessorament a Immigrants (CIAI) per a Reus i Comarca entre l’Ajuntament de Reus; el Consell Comarcal del Baix Camp; l’Associació per a l’Orientació, Formació i Inserció dels Treballadors Estrangers CITE-CONC i Creu Roja.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.