Cicle Grans Mestres i conveni amb CaixaFòrum

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 22/10/2022
E.g., 22/10/2022
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

28/09/2022 - 09:45
Adreça: 
Plaça de Prim, 4, Reus
Lloc: 
Teatre Fortuny
Assistents: 
Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística; Albert Peña, Fundació "la Caixa"; Francesc Cerro Ferran, director artístic i dramaturg, i Josep Margalef, gerent
Motiu: 

Presentació del darrer trimestre del cicle Grans Mestres i del nou conveni signat amb CaixaFòrum que amplia el nombre de ciutats on poder veure les representacions.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.