Eliminació violència dones

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 01/12/2020
E.g., 01/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

25/11/2003 - 09:00
Subtítol: 
Adreça: 
Lloc: 
Arxiu Històric Municipal (plaça del Castell)
Assistents: 
M. Teresa Vallverdú, regidora de Solidaritat i Cooperació i Montserrat Minobis, degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya
Motiu: 

ració a Reus del Dia per a l’Eliminació de la Violència contra les dones i presentació de la conferència «La violència contra les dones als mitjans de comunicació»

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.