III Jornada Gresol

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 09/03/2021
E.g., 09/03/2021
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

04/05/2004 - 13:15
Subtítol: 
Adreça: 
Lloc: 
Ajuntament de Reus. Sala de Premsa
Assistents: 
Lluís M. Pérez, alcalde de Reus, Antoni Pont, president de la Fundació Gresol, Josep Torné, director de la jornada, Luís de Grandes i Robert Moragues, membres del comitè organitzador.
Motiu: 

ntació de la III Jornada Gresol sobre «Desenvolupament sostenible», que se celebra el pròxim 1 de juny a Fira de Reus.
En el decurs de la jornada, es lliurarà el I Premi Gresol Internacional a l’ex president de l’antiga URSS Mijail Gorbachev

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.