IX Festival Accents 2022

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 25/10/2022
E.g., 25/10/2022
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

29/09/2022 - 12:00
Adreça: 
Carrer de Sant Joan, 27, 43201 Reus, Tarragona
Lloc: 
Casa Rull (seu de l'Institut Municipal Reus Cultura)
Assistents: 
Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística de Reus; Sergi Pedret, Alcalde de Riudoms; Valero Camps, Fundació Privada Reddis; Isaac Albesa, director del Festival. També hi haurà representants d'altres ajuntaments i patrocinadors
Motiu: 

Presentació del Festival Accents 2022 que tindrà lloc a Reus i a sis localitats més del Baix Camp i del Tarragonès, entre el 7 d'octubre i el 17 de desembre.

A la roda de premsa hi assistirà el cantautor Fito Luri, que interpretarà algun dels seus temes.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.