Pla de xoc per fer front a la creixent demanda d'aliments

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 27/09/2020
E.g., 27/09/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

29/04/2020 - 11:15
Assistents: 
Montserrat Vilella, regidora de Benestar Social; Joan Aragonès, Coordinador local de Creu Roja; Josep Ramon Nogués, gerent del Taller Baix Camp; i Antonio Garcia, president de Càritas i secretari del Banc dels Aliments.
Motiu: 

Presentació del pla de xoc dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Reus per fer front a la creixent i demanda d'aliments.

La roda de premsa es farà per internet, per seguir-la cal clicar en aquest enllaç: https://reus.watchity.com/player/comunicacio/a5f7f11c-9954-4865-8f7c-b106beff47c0/5418

Els periodistes cal que es registrin al xat de l'aplicació amb el seu nom i el nom del mitjà.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.