Presentació Fira del Circ de Catalunya Trapezi 2019

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 25/09/2020
E.g., 25/09/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

08/04/2019 - 16:30
Adreça: 
Plaça del Castell, 3, Reus
Lloc: 
Cantre Cultural el Castell
Assistents: 
Montserrat Caelles, regidora de Cultura; Nèlida Falcó, directora de l’Àrea d’Arts Escèniques de l’ICEC, i Leandre Mendoza, director artístic de la Fira Trapezi
Motiu: 

Cafè roda de premsa de presentació de la 23a edició de Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya.

A les 11:00h, es farà la roda de premsa a Barcelona, al Palau Marc (La Rambla, 8), amb l'assistència de Miquel Curanta (director de l'ICEC de la Generalitat), Carles Pellicer (alcalde de Reus) i Leandre Mendoza, director artístic de la Fira Trapezi. 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.