Roureda

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 25/01/2021
E.g., 25/01/2021
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

19/05/2004 - 13:00
Subtítol: 
Adreça: 
Lloc: 
Polígon industrial Roureda (al costat de la carretera Reus-Tarragona)
Assistents: 
Lluís M. Pérez, alcalde de Reus, Josep Morató, tinent d’alcalde de Promoció i Estratègia i Jordi Bergadà, tinent d’alcalde d’Arquitectura i Urbanisme
Motiu: 

de col·locació de la primera pedra del polígon A.8 Roureda, un dels tres polígons que conformarà el parc tecnològic Tecnoparc.

Posem a disposició dels mitjans que ho desitgin un vehicle de Reus Transport que sortirà de la plaça del Mercadal a les 11:45 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.