Teatre Bartrina Reus

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 05/06/2021
E.g., 05/06/2021
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

23/07/2020 - 11:00
Adreça: 
Plaça del Mercadal, 1, Reus
Lloc: 
Sala de Premsa. Ajuntament de Reus
Assistents: 
Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, i Rosa Mateu, Francesc Cerro i Jordi Vall, responsables de la direcció artística del projecte
Motiu: 

Presentació del Projecte Bartrina, una nova línia de producció local impulsada des de la regidoria de Cultura a través del Consorci del Teatre Bartrina.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.