Visita a Reus d'activistes pels drets humans dins el projecte "Ciutats Defensores dels Drets Humans"

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 07/08/2020
E.g., 07/08/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

27/03/2019 - 11:15
Adreça: 
Pl. del Mercadal, 1, Reus
Lloc: 
Sala de premsa de l'Ajuntament de Reus
Assistents: 
Montserrat Flores, regidora de Participació, Ciutadania i Transparència i representants dels equips docents dels quatre centres de secundària que participen al projecte i acolliran les persones activistes
Motiu: 

Presentació de les activitats que es faran a Reus del 2 al 4 d'abril amb motiu de la visita de diverses persones activistes pels drets humans en el marc del projecte "Ciutats Defensores dels Drets Humans". Entre aquestes activitats hi haurà tallers i xerrades a quatre centres de secundària.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.