Notes de premsa

Els llums de Nadal s'encendran demà divendres al passeig Prim

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 27/11/2003

divendres dia 28 de novembre es posarà en funcionament l'enllumenat de Nadal dels carrers de Reus. L'alcalde de Reus, Lluís M. Pérez, serà l'encarregat d'encendre els llums, a les 19:00 h, al passeig Prim (cantonada Camí de Riudoms).

Prèviament, a partir de les 18.15 h, tindrà lloc un espectacle d'animació infantil que anirà a càrrec d'Struc Animació i al qual estan convidats tots els nens i nenes de la ciutat. A les 19.00 h es farà l'encesa de l'enllumenat, i seguidament, es realitzarà una cercavila musical pel passeig, que anirà a càrrec del grup Taverssió.

L'enllumenat 2003-2004
El Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus, juntament amb els representants dels carrers participants, gestiona i coordina l'enllumenat de Nadal de la ciutat amb l'objectiu de col·laborar en la promoció del comerç de la ciutat durant aquestes dates.
Els motius de l'enllumenat han estat triats per representants dels diferents carrers participants, juntament amb el Patronat Municipal de Turisme i Comerç i una comissió de membres de la Unió de Botiguers i el Tomb. Els motius són llogats, la qual cosa permet que cada any es puguin canviar els models. Quant al pagament, els carrers es fan càrrec de les despeses d'instal·lació i lloguer dels motius i l'Ajuntament es fa càrrec del pagament del consum elèctric.
Durant els dies de Nadal està previst que s'il·luminin els següents carrers: Carrer Vapor Vell, avinguda Prat de la Riba, carrer del Dr. Gimbernat, raval del Pallol, raval de Santa Anna, raval de Jesœs, raval de Martí Folguera, raval de Robuster, carrer Ample, carrer Mare Molas, carrer Sant Joan, carrer Galera, carrer del Vent, carrer Monterols, carrer Jesœs, carrer Sant Elies, carrer Pubill Oriol, carrer de Santa Teresa, carrer dels Recs, carrer Amargura, carrer Misericòrdia, carrer Llovera, passeig Prim.
D'altra banda, l'ajuntament s'encarregarà de la il·luminació del parc dels Capellans, de la plaça de la Pastoreta, la plaça Villarroel, la plaça de la Sang, la plaça Catalunya i el parc de Sant Jordi, així com de guarnir amb un avet il·luminat les set entrades a la ciutat.
L'empresa proveïdora del material i responsable de la instal·lació dels motius tornarà a ser Comercial 54 del Papiol (Barcelona).
Amb l'objectiu de donar una imatge conjunta de ciutat, aquest any s'ha decidit instal·lar novament un únic model d'enllumenat a tots els carrers.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.