Notes de premsa

Canvis d’última hora al programa de Carnaval

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 20/02/2004

ial Rua de la Mainada, que comença aquest divendres a les 17:00 h al Mercat Central, canvia de recorregut: carrer Sant Joan, plaça de Prim, carrer Llovera, plaça de la Llibertat, avinguda Sant Jordi i Fira de Reus. El Reial Ball del Moc es farà a la Fira de Reus, no a la plaça del Mercadal com estava previst.

Altres canvis que es poden produir dissabte i diumenge en cas de pluja són els següents:
Rua de Lluïment, dissabte a partir de les 18:00 h. Una hora abans de començar l’acte, hi haurà una reunió davant del Consell Comarcal del Baix Camp, que decidirà què fer en cas de mal temps.
Rua Matinal, diumenge a partir de les 12:00 h. Igual que dissabte, hi haurà una reunió una hora abans davant del Col·legi La Salle.
Batalla de Confetti, diumenge a partir de les 18:00 h. També es decidirà què fer una hora abans davant de l’edifici de Correus, a la plaça de la Llibertat.

Hi ha un telèfon de la FRAC per a qualsevol consulta: 620 858 426

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.