Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 10/01/2005

s informa la Guàrdia Urbana, el passat divendres, 7 de gener, a les 22:40 h un home de 29 anys i veí de Reus va resultar ferit en un accident de trànsit que es va produir a la carretera de Tarragona, a l’alçada del CN Reus Ploms, per la col·lisió entre dos turismes. El ferit era el passatger d’un dels vehicles, el conductor del qual va donar positiu a les proves d’alcoholèmia. La Guàrdia Urbana va traslladar l’atestat al Jutjat de Guardia.

El mateix divendres es va produir un segon accident amb ferits, a les 10:30 h, a la carretera de Montblanc. Hi van xocar un turisme Peugeot 205, amb matrícula T-AD, una furgoneta Peugeot Boxer, amb matrícula -CLX i un turisme BMW 316, amb matrícula T-Y. Van resultar ferits lleus els ocupants de la furgoneta, el veïns de Reus de 31 anys, G.M.F. i A.B. S.J. que van rebre atenció mèdica. El conductor del vehicle BMW, veí de Reus de 73 anys, F.C.V., va donar positiu a les proves d’alcoholemia.
D’altra banda, a les 16:55 h del passat divendres, a requeriment d’un familiar, la Guàrdia Urbana de Reus i els Bombers de la Generalitat van entrar en un pis situat al carrer Sant Magí on vivia una persona que feia dos dies que no responia a les trucades. Una vegada a l’interior van trobar el cos sense vida de l’inquili, de 45 anys. La Guàrdia Urbana va traspassar les diligències al Cos Nacional de Policia.
Dissabte, 8 de gener, a les 16:10 h, a l’avinguda Cardenal Vidal i Barraquer, la Guàrdia Urbana va detenir un veí de Reus de 43 anys, J.M. C.P. per un presumpte delicte de trencament de condemna. L’home conduïa un vehicle, tot i que un sentència del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 2 de Reus li havia retirat el permís de conduir per un període de dos anys i dos mesos. El detingut junt amb les diligències es van traslladar al Cos Nacional de Policia.
A les 21:49 h del mateix dia, a l’avinguda de Marià Fortuny n. 4, la Guàrdia Urbana va intervenir en una discussió familiar i va detenir el veí de Reus de 42 anys, C.A.B., per un presumpte delicte de maltractaments dins l’àmbit familiar, després que hauria agredit a la seva companya sentimental, la també veïna de Reus de 35 anys, M.N. B.O.O. La dona va ser atesa a l’hospital de Sant Joan i posteriorment donada d’alta. Les diligències i el detingut van ser traslladats al Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.