Notes de premsa

Prop de 5.000 persones utilizen les piscines municipals en les dues primeres setmanes de funcionament

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 30/06/2006

de 5.000 persones han passat per les piscines municipals del Parc dels Capellans en les dues primeres setmanes de funcionament. Aquestes instal·lacions van obrir portes el passat 18 de juny en una nova temporada que es tancarà el 3 de setembre.

Les piscines municipals del Parc dels Capellans obren en horari diürn, d’11:00 h a 20:00 h. En aquesta franja horària, s’ofereixen diversos serveis i activitats:
Programes d’activitat física per posar-se en forma (Les inscripcions s’han de formalitzar a través del Pavelló Olímpic Municipal. Tel: 977 300 091)
Organització de festes d’aniversari i altres celebracions.
Restaurant – cafeteria
Activitats infantils
Servei de fisioteràpia i massatge terapèutic
Preus en euros
Adults de 2 a 12 T jove o majors 65 T. Daurada
Passi Temporada 65 53 55 45
general diària 6,0 4,50 5 4
Passi 1 mes 40 30 35 25
15 hores 26 22 24 22
3 hores 4 3 3,5 3

Una de les principals novetats, quant al tipus d’entrada, és la introducció del passi d’un mes, amb un preu que oscil·la entre el 25 euros per als usuaris amb targeta daurada i els 40 euros de l’entrada d’adults.
A més, s’apliquen descomptes a les famílies en el passi de temporada (al tercer membre se li bonificarà amb una rebaixa del 20%; al quart, del 30% i del 100% a partir del cinquè membre). També s’apliquen descomptes al passi per a les persones amb minusvalidesa (30%) i al del seu acompanyant (20%).
En virtut del conveni signat entre la Regidoria de l’Esport i la Unió de Botiguers, les botigues associades reparteixen, com ja van fer l’any passat, 30.000 butlletes amb un descompte d’un euro aplicable a qualsevol modalitat d’entrada a les piscines, i que seran vàlides fins al 15 de juliol. Coincidint amb aquesta data, se sortejarà un passi de temporada per a tot l’estiu entre els participants de la promoció que hagin dipositat la seva butlleta en una bústia especialment habilitada per a aquest objectiu a les Piscines Municipals.
Els alumnes del programa «Cap nen sense saber nedar» i «Natació adaptada» han pogut adquirir el passi de temporada amb un 30% de descompte en presentar el full de sol·licitud, a les piscines municipals el 17 de juny, coincidint amb la festa de cloenda de l’activitat.
Altres activitats a les piscines.
Dissabte, 17 de juny es va celebrar la festa de cloenda del programa «Cap nen sense saber nedar» i de l’activitat de natació adaptada. Va ser una gran trobada festiva a les piscines, amb inflables, animació i lliurament d’obseques als participants. S’hi van donar cita prop de 750 persones, entre alumnes, familiars i acompanyants.
En el marc de la Festa Major de Sant Pere, el dimecres, 21 de juny, a les 18:00 h, es va fer una exhibició de capoeira i el diumenge, 25 de juny hi va haver una festa aquàtica, amb inflables, que va tenir la participació de 850 persones.
La pròxima activitat extraordinària a les piscines està prevista per al dissabte, 29 de juliol, quan es prepara una nova festa aquàtica.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.