Notes de premsa

Reus Promoció participa en el Fòrum Gastronòmic de Barcelona per promocionar el vermut de la ciutat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 3/11/2025
Fòrum Gastronòmic Barcelona 2025
Fòrum Gastronòmic Barcelona 2025
Fòrum Gastronòmic Barcelona 2025
Fòrum Gastronòmic Barcelona 2025

Del 3 al 5 de novembre, l’Agència Reus Promoció participa en el Fòrum Gastronòmic de Barcelona, el saló de referència del sector de l’hostaleria, la gastronomia i el foodservice, que se celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. L’edició d’enguany, la més gran de la seva història, supera les 400 empreses expositores —un 10% més que el 2024— i compta amb la presència de tots els xefs amb tres estrelles Michelin de Catalunya, així com de Ferran Adrià. Coincidint amb la nominació de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia, el certamen reivindica la Nova Cuina Catalana com a moviment culinari d’abast global.

Reus Promoció hi és present amb un estand propi dedicat a la marca Vermut de Reus, on s’ofereix informació i degustació dels vermuts que en formen part: Miró, Iris, Yzaguirre, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp. L’espai també acull les altres dues denominacions d’origen protegides de la ciutat, la DOP Avellana de Reus i la DOP Siurana, juntament amb el millor Pa de Pagès IGP 2025.

La participació de Reus Promoció en aquest esdeveniment "permet donar a conèixer, davant un públic especialitzat en gastronomia, la Ruta del Vermut de Reus i la marca turística GaudíReus, reforçant el posicionament de la ciutat com a capital del vermut", ha indicat la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó. El Fòrum Gastronòmic "és molt més que un congrés: és una plataforma de negoci que connecta talent, producte i innovació, i que projecta al món la força creativa i competitiva del sector", ha subratllat.

Durant els tres dies del certamen, els assistents poden descobrir i degustar una àmplia varietat de productes, des dels més tradicionals fins als més avantguardistes. Paral·lelament, el programa inclou tallers i conferències a càrrec de professionals de prestigi internacional, alguns d’ells molt mediàtics, que aporten una visió global i inspiradora de l’alta cuina.

Aquesta acció s’emmarca en el pla d’actuacions de l’Agència Reus Promoció per al 2025, en línia amb els objectius del Pla Estratègic i del Pla d’Actuació Municipal, amb la voluntat de “potenciar el posicionament de Reus com a capital del vermut, i promocionar la marca Vermut de Reus entre un públic principalment professional i expert en gastronomia".

Fòrum Gastronòmic Barcelona 2025
Fòrum Gastronòmic Barcelona 2025
Fòrum Gastronòmic Barcelona 2025
Fòrum Gastronòmic Barcelona 2025

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.