Notes de premsa

Acaben els reballs de reforma del carrer de l’Escultor Rocamora

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 28/07/2014
Acaben els reballs de reforma del carrer de l’Escultor Rocamora

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat dels regidors de Via Pública, Hipòlit Monseny; Arquitectura i Urbanisme, Miquel Domingo, i Participació i Ciutadania, Àngels Tello, i de veïns de la zona, ha visitat aquest dilluns el carrer de l’Escultor Rocamora, que ha estat objecte de treballs de reforma i millora.

Les obres, inclosos en el pla d’inversions 2014 amb un pressupost de 71.000 euros ha permès millorar les condicions de mobilitat peatonal d’una artèria principal de connexió entre l’estació d’autobusos i el centre urbà, molt utilitzada pels turistes i visitants de la ciutat. Les obres també han afavorit la visibilitat i la lluminositat de tot el carrer, de manera que s’ha incrementat la seguretat dels veïns i ciutadans que l’utilitzen.

Les reformes han suposat la retirada de 15 arbres de la vorera dreta del carrer (en direcció mar) i l’eixamplament d’aquesta vorera per facilitar el pas de vianants. Els arbres retirats s’han transplantat a d’altres punts de la ciutat. Els contenidors s’han traslladat a l’altre costat del carrer i també s’hi ha desplaçat la zona de càrrega i descàrrega. En aquest costat de carrer s’han eliminat 20 places d’aparcament i se n’han creat de noves a l’entorn de l’estació d’autobusos. A la vorera esquerra (en direcció a mar) s’ha retirat arbrat adjacent a fanals per guanyar rendiment de llum d’aquests fanals.

També està s’ha reforçat l’enllumenat públic amb vuit punts més de llum i la col·locació de 20 jardineres i pilones al llarg del carrer a la vorera esquerra mirant a mar per allunyar el trànsit dels vianants, així com la construcció d’una mitjana a tot el vial per delimitar els carrils de circulació i impedir l’aparcament en doble fila.

Els treballs els ha portat a terme els equips de la Brigada Municipal amb el suport d’operaris contractats mitjançant el Programa de treball i formació, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Acaben els reballs de reforma del carrer de l’Escultor Rocamora

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.