Notes de premsa

Reconeixement als Serveis Funeraris Reus i Baix Camp per la seva participació en el programa de mesures penals alternatives

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 5/03/2018

Els Serveis Funeraris Reus i Baix Baix Camp, divisió de l’empresa Reus Serveis Municipals, ham estat reconeguts pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya per la seva col·laboració en l’àmbit de l’execució penal a la comunitat i de justícia juvenil. Ja fa anys que Serveis Funeraris Reus i Baix Camp participa en aquest programa que potencia els treballs en benefici de la comunitat amb mesures penals alternatives, en casos de delictes lleus. Entre els anys 2009 i 2017, l’empresa municipal ha acollit un total de 74 persones que han realitzat treballs en benefici de la comunitat.

El reconeixement del Departament de Justícia destaca la col·laboració, dedicació i compromís dels responsables de la coordinació del servei de l’empresa municipal per fer possible l’acolliment de persones penades. Durant un temps concret, aquestes persones poden exercir una activitat no retribuïda, d’utilitat pública, d’interès social i amb la finalitat de servir de reparació a la comunitat per la infracció que han comès. Els treballs sempre es porten a terme amb el consentiment de la persona penada.

En el cas dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, les tasques se centren en treballs de suport al manteniment del Cementiri General de Reus, i col·laboració en el suport administratiu i manteniment al Tanatori Municipal. Les feines es realitza sempre sota la directa supervisió de personal dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.