Notes de premsa

Tallers de cuina infantils als Mercats de Reus per celebrar la Festa Major amb una alimentació saludable

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 25/06/2018
imatge_tallers_infantils.jpg

A partir d’aquest dimarts, 26 de juny, i fins al dissabte 14 de juliol, els Mercats de Reus acolliran fins a 5 sessions de tallers infantils amb l’objectiu de vincular els nens i les nenes en els hàbits saludables pel que fa a l’alimentació i, de pas, celebrar la Festa Major de Sant Pere amb una proposta atractiva per als més petits i donar la benvinguda a l’estiu.

Els tallers de cuina adreçats per a infants els impartirà Anna Ortiz, responsable del projecte “Aprenem, cuinem i mengem”, una proposta per introduir els infants a la cuina a través de la creativitat, de la responsabilitat en la tria dels ingredients i el compromís de provar-los.

Els tallers duren aproximadament una hora i giren al voltant de tres propostes: “Aperitius de festa”, perquè els més petits de casa ajudin a la cuina quan és temps de festa, prepararan diversos aperitius salats i dolços per sorprendre els convidats; “El color de les amanides”, per descobrir que les possibilitats d’una amanida són infinites i deixar que els colors siguin els protagonistes del plat; “Fem l’animal, amb fruita”, la fruita és el fil conductor per crear diverses figures amb forma d’animal, amb l’objectiu d’experimentar amb nous sabors i textures.

El calendari de tallers que es durà a terme al Mercat Central i al Mercat del Carrilet és el següent:

  • Dimarts 26 de juny. A les 11h. al Mercat del Carrilet: Taller de cuina per a infants d’entre 4 i 12 anys «APERITIUS DE FESTA»
  • Dimecres 27 de juny. A les 11h. al Mercat Central: Taller de cuina per a infants d’entre 4 i 12 anys « APERITIUS DE FESTA»
  • Dimecres 4 de juliol. A les 11h. al Mercat Central: Taller de cuina per a infants d’entre 4 i 12 anys «EL COLOR DE LES AMANIDES»
  • Dimecres 11 de juliol. A les 11h. al Mercat Central: Taller de cuina per a infants d’entre 4 i 12 anys «FEM L’ANIMAL, AMB FRUITA»
  • Dissabte 14 de juliol. A les 11h. al Mercat del Carrilet: Taller de cuina per a infants d’entre 4 i 12 anys «FEM L’ANIMAL, AMB FRUITA»

Els tallers s’adrecen a infants d’entre 4 i 12 anys, que han d’anar acompanyats d’un adult. El nombre de places de cada taller està limitat a 14 i per això és millor trucar abans per reservar: per fer-ho cal trucar al telèfon 977 300 006 de dilluns a divendres, de 8 a 15h. 

imatge_tallers_infantils.jpg
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.