Notes de premsa

L’Ajuntament de Reus elimina els pagaments en efectiu a les oficines d’atenció ciutadana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 27/02/2020
Cartell pagament electrònic a les oficines d'atenció ciutadana

L’Ajuntament de Reus aposta pels pagaments electrònics, i aquest 2020 ha eliminat la possibilitat que les empreses i la ciutadania facin pagaments en efectiu a les oficines municipals d’atenció ciutadana. Amb aquesta mesura, l’Ajuntament millora l’operativitat i la seguretat dels pagaments, i s’adapta als requisits que estan implantant la majoria d’administracions públiques.

Coincidint amb l’inici de l’època del calendari del contribuent en que es preveuen més pagaments, l’Ajuntament recorda a la ciutadania la modificació de les ordenances fiscals que va entrar en vigor l’1 de gener de 2020, i que únicament preveu el pagament per les vies següents:

  • Amb targeta bancària, als caixers automàtics municipals instal·lats al Servei d’Atenció i Informació al Contribuent (SAIC) —al carrer de Sant Llorenç 25—, i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) —situada a la plaça Mercadal 1—, de dilluns a divendres de 8:30h a 14:00h.
  • A través d’Internet (www.reus.cat) durant les 24 hores del dia, a “Pagaments on line” o “Carpeta” ciutadana o d’empresa.
  • Mitjançant l’oficina electrònica de les entitats de crèdit que disposen d’aquest servei per als seus clients.
  • A totes les oficines de les entitats bancàries col·laboradores amb l’Ajuntament, en l’horari d’atenció al públic per a pagaments fixat per les respectives oficines, i als caixers automàtics amb lector de codi de barres durant les 24 hores del dia.
Cartell pagament electrònic a les oficines d'atenció ciutadana

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.