Inauguració de les noves instal·lacions a l’IRTA de Mas Bové dins del projecte NUTRISALT
Cerca convocatòries de premsa
Per qüestions d'aforament i mesures COVID19, es prega confirmació d'assistència al correu marta.martinezescobar@irta.cat
Inauguració dels nous espais del Cooking Lab i Show Room que s’han impulsat en el marc del PECT Nutrisalt. Aquestes noves instal·lacions estan concebudes perquè els professionals del sector de la restauració coneguin de prop, des de la pràctica i l’accés directe a la informació i als productes, les possibilitats d’aplicació de l’oli d’oliva verge extra i dels fruits secs a la cuina, ja sigui cuina tradicional o cuina innovadora.
En el marc de la inauguració i després de les paraules de benvinguda que en representació de l’IRTA realitzarà el Dr. Joaquim Brufau, i la intervenció del diputat de Medi Ambient de la Diputació de Tarragona, Sr. Josep Forasté, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Salut i Ciutadania, Oscar Subirats, faran el tancament institucional del PECT Nutrisalt, que aquest mes de desembre acaba el seu recorregut.
El PECT Nutrisalt és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Reus amb la implicació dels agents d’R+D+i del territori: la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Fundació URV, Eurecat i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA). Compta també amb la col·laboració del teixit empresarial i de diferents ajuntaments del Camp.Iniciat el 2018, Nutrisalt ha comptat amb un pressupost d’1.924.619 €, cofinançats al 50% amb fons provinents del (PO) FEDER de Catalunya, i amb una aportació del 25% de la Diputació de Tarragona. El PECT Nutrisalt és un projecte orientat a la transformació i dinamització del sector agroalimentari al voltant de la innovació, la salut, l’economia verda i la internacionalització que s’emmarca en la política d’especialització territorial de la regió definida al llarg de l’última dècada.