Notes de premsa

Una jornada fomenta l’esperit emprenedor a les aules de FP

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 18/01/2023
Imatge de la jornada

Les instal·lacions de Redessa Viver han acollit aquest dimarts, 17 de gener, la jornada “L’experiència d’emprendre a les aules de FP” que ha tingut com objectiu apropar als coordinadors dels instituts de Formació Professional de la demarcació de Tarragona les eines i informació dels serveis que des de la ciutat s’ofereixen  a les persones emprenedores. La jornada ha estat organitzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la Regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus i s’emmarca en les accions que promou el Consell de la FP. A l’acte,  hi han assistit uns 16 professors de diferents instituts.

Des de l’Ajuntament de Reus s’han presentat els recursos i espais que es proporcionen a les persones que volen emprendre com ara Redessa Viver, un espai que genera sinergies i coneixement, o el Servei d’Assessorament a l’empresa i a les persones emprenedores de la  Regidoria d’Empresa i Ocupació.

La jornada ha comptat amb el testimoni de persones emprenedores que han posat en marxa els seus projectes recentment o que actualment ho estan fent amb l’acompanyament del Servei d’Assessorament a l’empresa i a les persones emprenedores. És el cas del Pilar Perea, psicòloga de Piper Educa, centre de psicologia per a infants i adolescents; Sara Ouild, en procés de ficar en marxa un projecte de coworking; Montse Montalvo, que en unes setmanes inaugurarà la Cuina de la Montse a un dels carrers del projecte Reus Espais Vius i Rafa Arancón, de la Ganxeta Food Truck, que va ser un dels projectes guanyadors de la primera edició del Programa d’Incubació de projectes de l’Economia social i solidària.

Imatge de la jornada

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.