Notes de premsa

1.251 alumnes i 120 parelles lingüístiques celebraran divendres el final dels cursos de català del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 15/06/2006

El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura clou divendres,16 de juny, els cursos de català del període 2005-2006 que s’han dut a terme a les comarques del Baix Camp i del Priorat. Aquesta cloenda es farà a les 20:00 h, al claustre de l’Institut Salvador Vilaseca de Reus.

Durant la festa, que presentarà el periodista i voluntari per la llengua Josep Baiges, es distribuiran els certificats dels cursos i alumnes del CNL i els alumnes representaran diversos esquetxos teatrals de les companyies T de Teatre i Dagoll dagom.
En l’acte, intervindran Empar Pont, regidora de Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, Esteve Folch, president del Consell del CNL de l’Àrea de Reus Miquel Ventura, Pilar López, gerent del Consorci per a la Normalització Lingüística, i Xavier Aragonès, representant del Consell Comarcal del Priorat.
S’ha convidat als 1.251 alumnes que han estudiat a distància o que han assistit als 42 cursos presencials organitzats durant el primer i segon quadrimestre al Baix Camp i al Priorat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.