Notes de premsa

140 empreses instal·lades a Redessa es beneficiaran de les bonificacions per a PIMES, MICROPIMES i autònoms

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 28/05/2020
Foto Redessa

REDESSA treballa en la gestió de les ajudes previstes pels usuaris dels centres d’empreses que es dediquen a serveis no essencials, els quals es van veure obligats al tancament de la seva activitat. La mesura s’emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica presentat la setmana passada per l’Ajuntament de Reus. D’aquesta manera es vol ajudar a apaivagar la greu situació econòmica i de tresoreria d’aquestes empreses, per tal de contribuir a la seva continuïtat i evitar la destrucció de llocs de treball.

La Consellera Delegada de REDESSA, Teresa  Pallarès, ha explicat que “aquestes mesures afecten 140 empreses que ocupen aproximadament a un miler de treballadors i d’aquesta manera volem contribuir a la continuïtat d’empreses amb seu a la ciutat i al manteniment dels llocs de treball”. 

Aquest paquet d’actuacions contempla diferents mesures de flexibilització i bonificació dels lloguers per a les empreses que hagin hagut de suspendre la seva activitat o bé, que acreditin una reducció d’ingressos superior al 75%. 

Les mesures previstes són: 

  1. Prorrogar les bonificacions de les quotes de lloguer a emprenedors fins a 31 de desembre de 2020. Es beneficiaran 39 empreses o emprenedors que en aquests mesos havien de passar de tram en la seva bonificació.
  2. Condonació de l’import equivalent al lloguer de 15 dies del mes d’abril a les empreses de serveis no essencials. Es beneficiaran 91 empreses.
  3. Condonació del 90% de les quotes de lloguer fins l’agost de 2020 per als restaurants dels centres d’empreses de REDESSA, REDESSA 3 i edifici Tecnoparc.
  4.  Ajornament de les quotes de lloguer mentre duri l’estat d’alarma, amb un màxim de 4 mesos, i cobrament del mateix fraccionat durant 24 mesos sense interessos, en aplicació del RD 15/2020, de 21 d’abril. Se’n beneficiaran 9 empreses. 

Els beneficiaris d’aquestes mesures seran les pimes, micropimes i autònoms ubicats a qualsevol dels centres d’empreses de REDESSA: REDESSA 1, REDESSA 2, CEPID i Tecnoparc. El cost total de les accions serà de gairebé 66.000 euros del Pla de Reactivació Econòmica i comportarà una tensió de tresoreria de fins a 415.000 euros per part de REDESSA.

Foto Redessa
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Foto Redessa 3420.1 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.