Notes de premsa

2.300 escolars se citaran a la 38a Olimpíada Escolar, del 6 al 27 de març

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 13/02/2020
Presentació de la 38a Olimpíada Escolar
Cartell 38a Olimpíada Escolar de Reus 2020
Guardonats amb els Premis Targeta Verda 2019
Autors del cartell de la 38a Olimpiada Escolar

La 38a Olimpíada Escolar de Reus s’ha presentat aquest dijous 13 de febrer a la Sala Santa Llúcia, amb l’assistència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el President del Consell Esportiu del Baix Camp, Josep Llebaria; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; i el regidor d’Esports, Josep Cuerba, a més de diferents representants d’entitats esportives i dels centres educatius participants.

51 centres educatius de les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre inscrits en aquesta edició participaran en la nova edició de l’Olimpíada, que del 6 al 27 de març ompliran d’activitats les diferents seus. Un any més, la competició estarà reservada per a les categories aleví i benjamí, i hi participaran uns 2.300 escolars.

L’acte d’inauguració tindrà lloc el divendres 6 de març a les 19:00h al Pavelló Olímpic Municipal; mentre que l’acte de cloenda será el divendres 27 de març a la tarda al Club Natació Reus Ploms.

Més esports
L’Olimpiada escola suma dos nous esports en aquesta edició. Es tracta del tennis taula i els escacs, que s’afegeixen a: atletismo, gimnàstica rítmica, bádminton, natació, cursa familiar, tennis, patinatge, houqie 3, minibàsquet, futbol set, bitlles catalanes, futbol sala i minihanbol.

Presentació del cartell de l'Olimpíada
Durant l’acte de presentació de la 38a edició de l’Olimpiada Escolar s’ha fet el lliurament de diplomes als finalistes del concurs per escollir el cartell d'aquesta edició i s’ha i presentat el cartell de l’edició d’enguany, que enguany és un muntatge amb les propostes dels 12 finalistes.

 • Elsa Casal Perez, Escola General Prim (Reus)
 • Eloi Gomez Caballero, Col·legi Maria Rosa Molas (Reus)
 • Laia Balaña Salguero, Col·legi Maria Rosa Molas (Reus)
 • Anna Aluja Gasull, Escola Montsant (Reus)
 • Elia Bartoli Braña, Escola Montsant (Reus)
 • Joan Pelleja Grifoll i Angel Lorente Romero, Escola Josep Fusté (Alforja)
 • Carla Garcia Segovia, Col·legi La Salle Reus (Reus)
 • Adhara Cazorla Mompel, Escola Cavaller Arnau (Riudoms)
 • Elia Dominguez Fontova, Escola Santa Anna (Castellvell del Camp)
 • Maria Lindio Garcia, Escola Santa Anna (Castellvell del Camp)
 • Mia Badenas Dueñas, Escola Santa Caterina (Vinyols i els Arcs)
 • Irene Rubio Sancho, Escola Doctor Alberich i Casas (Reus)

Targeta Verda, premi als valors positius de l'esport
L’Olimpíada mantindrà la promoció dels valors positius de l’esport a través del premi Targeta Verda, el programa del Consell Esportiu del Baix Camp i de l’Ajuntament de Reus que té com a objectiu premiar actituds positives durant la competició.

En el transcurs de l’acte de presentació de la nova edició de l’Olimpíada s’han lliurat els premis del programa Targeta Verda 2019. Els premiats de la passada edició han estat els següents:

 • Equip de minibàsquet aleví masculí de l’Escola Puigcerver de Reus.
 • Pau Gallisà Pellice, jugador de tennis taula de categoria benjamí masculí de l’Escola Cavaller Arnau de Riudoms.
 • Carles Lucas Guarque, entrenador de l’equip benjamí femení del C. La Salle Reus
Presentació de la 38a Olimpíada Escolar
Cartell 38a Olimpíada Escolar de Reus 2020
Guardonats amb els Premis Targeta Verda 2019
Autors del cartell de la 38a Olimpiada Escolar

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.