Notes de premsa

469 inscrits en els cursos de l'escola Marta Mata del Mas Carandell

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 3/11/2003

trícula del primer trimestre de l'escola Marta Mata de l'IMFE Mas Carandell s'ha tancat amb un total de 469 inscrits.

Les accions formatives que es porten a terme a l'Escola Marta Mata des de l'any 1997 han contribuït a la millora del nivell de la formació bàsica de la població de Reus i comarca i participen en l'objectiu de treballar per a la igualtat d'oportunitats. La seva oferta informativa va del Cicle Instrumental, per a persones que volen aprendre i perfeccionar la lectura, l'escriptura i el càlcul o preparar-se per accedir posteriorment amb millors condicions al curs de Graduat en Educació Secundària per a adults, fins als cursos d'Accés a Cicles Formatius o d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys.
Els alumnes de l'escola s'han incorporat progressivament a les aules des del passat mes de setembre.
Un dels cursos amb més demanda és el de preparació per a les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Superior, al qual s'han apuntat 80 persones. Aquests cicles estan dirigits a aquells alumnes que com alternativa a la universitat, busquen uns estudis superiors, pràctics, que els qualifiquin per incorporar-se al món laboral. La titulació, de tècnic superior en el cicle formatiu cursat, permet l'accés directe als estudis universitaris.
El Graduat en Educació Secundària per a persones adultes ha incrementat el nombre d'inscrits en un 52% respecte al curs anterior. El període de matriculació s'obre cada trimestre i cal dirigir-se a la secretaria del centre per formalitzar la matrícula.
Es mantenen amb una matrícula elevada els cursos de Teòrica del Carnet de Conduir, Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i dels cursos de Català i Castellà per a persones estrangeres.

Formació contínua subvencionada
D'altra banda, 170 alumnes faran els cursos de la Fundació IMFE Mas Carandell corresponents a l'oferta formativa cofinançada pel Departament de Treball i el Fons Social Europeu i dirigida a treballadors/es en actiu. Les temàtiques de l'oferta corresponen a diferents àmbits: des del camp administratiu, amb el SEFED (simulació d'empreses amb finalitats educatives), el Comerç Internacional, el Medi Ambient amb els cursos de Tractament de Residus Especials i el de Gestió Ambiental d'Empreses Agràries i Ramaderes, les Arts Gràfiques, amb el curs de Preimpressor, la producció industrial amb el curs de Programació de PLC's i altres cursos corresponents a àmbits com la venda, la prevenció de riscos laborals, l'energia solar i la informàtica.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.