Notes de premsa

80 equips i 850 participants a la 35ª edició de les XII Hores de Minibàsquet La Salle Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 28/04/2016
El regidor d'Esports, Jordi Cervera, amb els organitzadors de les XII Hores de Minibàsquet

Els dies 29, 30 d'abril i 1 de maig es porta a terme la 35ª edició de les XII Hores de Minibàsquet La Salle Reus “Torneig Germà Ramon Bosch”. Enguany se supera el rècord de participants, amb 850 esportistes pertanyents a 80 equips. L'objectiu principal del torneig és poder gaudir del bàsquet durant tot el cap de setmana, on els contrincants a pista seran equips provinents de diferents indrets de l'estat espanyol.

Aquest torneig és un referent en la seva categoria tant a nivell català com estatal i ha inclòs en algunes de les seves edicions la participació d'equips d'àmbit internacional. En aquesta edició hi participen equips fidels al torneig i equips de nova incorporació com ara els següents: JAC Sants, CB Cornellà (finalistes de les darreres dues edicions en categoria aleví masculina), Nou Bàsquet Castelló (finalista amb el Cornellà en categoria aleví femenina), CEB Girona, Col·legi Dr. Masmitjà de Girona, Stadium Casablanca de Saragossa, EMB Godella de València, CB Castellar, Aranguren Mutilbasquet de Navarra, CB Lleida, UE Claret de Barcelona, CB Lloret, Escola Paidos de Sant Fruitós, NB Castelló, CB Torrefarrera, Joventut Hospitalet, Club Delfos EBCB de Cornellà, Coliseo Centro de Saragossa...

També es preveu la participació de diversos equips de les comarques tarragonines, com el CB Morell, el CB Valls i el TGN Bàsquet, així com els equips de les escoles associades, és a dir, l'Escola Joan Rebull, el Col·legi Sant Josep de Reus, l'Escola Mowgli, el Col·legi La Salle de Reus, l'Escola Puigcerver i l'Escola de Bàsquet del CN Reus Ploms.

Més equips que mai
Aquesta edició superarà la participació de l'edició passada, amb 80 equips, 850 esportistes participants i al voltant d'un miler d'acompanyants que ompliran les instal·lacions on es juga el torneig: Pavelló La Salle Reus , Pavelló Joan Sirolla i Pavelló Olímpic Municipal.

El regidor d'Esports, Jordi Cervera, ha acompanyat els organitzadors del torneig durant la presentació d'aquest esdeveniment, i ha destacat la importància de les competicions en categories de base per fomentar els valors de l'esport i els hàbits saludables entre els més joves. Al mateix temps, ha recordat la línia de treball de la regidoria d'Esports pel que fa a l'impuls d'esdeveniments esportius a través de les instal·lacions esportives municipals, com és el cas del Pavelló Olímpic Municipal: “Més enllà de la importància esportiva d'aquestes cites, també considerem rellevant la promoció de ciutat que s'aconsegueix gràcies a l'atracció d'acompanyants i familiars que vénen a la nostra ciutat i en molts casos la descobreixen per primera vegada”.

Les categories de competició són: Prebenjamí-Escola, Benjamí-Premini i Aleví-Mini, tant en categoria femenina com masculina.

Tota la informació del torneig es pot trobar al web: www.12horessallereus.cat, on, com a novetat d'enguany, es poden realitzar les inscripcions dels equips i jugadors. També es pot consultar la pàgina de Facebook: 12horessallereus i el compte de Twitter: @12hsallereus, o enviar comentaris amb l'etiqueta: #12horessallereus.

El regidor d'Esports, Jordi Cervera, amb els organitzadors de les XII Hores de Minibàsquet

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.