Notes de premsa

8.321 espectadors han vist «Casa i Jardí»

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 24/10/2005

imera producció del Centre d’Arts Escèniques de Reus (CAER) «Casa i Jardí» d’Alan Aycbourn, dirigida per Ferran Madico, ha acollit un total de 8.321 espectadors en el decurs de les 19 representacions que se n’han fet a Reus entre el dies 13 i 23 d’octubre.

Les 10 representacions de “Casa” al Teatre Bartrina van ser contemplades per 3.619 espectadors i les representacions simultànies de “Jardí” al Teatre Fortuny van comptar amb un total de 4.702 assistents.
Les dues properes produccions del Centre d’arts escèniques de Reus previstes per començament de 2006 seran:
“Adreça desconeguda” de Kathrine Kressmann Taylor, amb la companyia donostiarra “Tantakka Teatroa”, sota la direcció de Fernando Bernués, amb els actors Jordi Bosch i Ferran Madaula.
“Mika i el paradís” de Francesc Cerrö, amb la direcció de Ricard Salvat i amb un repartiment que està actualment en procés de selecció.
Mentrestant, aquest mateixa setmana, del 26 al 30 d’octubre, el Centre d’arts escèniques de Reus organitza la vuitena edició del COS, Festival Internacional de Mim i teatre gestual que compta amb una participació d’una vintena de companyies nacionals i internacionals que actuaran als teatres Fortuny, Bartrina, Bravium, Orfeó, Baix Camp i La Palma, de Reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.