Notes de premsa

Acaben els treballs d'asfaltat i pintura, i s'obre al trànsit el carrer Alt de Sant Pere

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 18/07/2019
Carrer Alt de Sant Pere remodelat
Carrer Alt de Sant Pere remodelat

L'Ajuntament de Reus obre al trànsit aquest dijous, 18 de juliol el carrer Alt de Sant Pere, una vegada finalitzats els treballs d'asfaltat i pintura, darrera fase de les obres de remodelació del vial.

L’obra, adjudicada a l’empresa Covan obres publiques, dona continuïtat de les actuacions de remodelació realitzades en els darres anys als carrers de Travessera Sardà, la plaça Molrius, el carrer de Sant Tomàs, de Sant Miquel i de Josep Anselm Clavé. La solució adoptada dona major comoditat al vianant, augmentant l’amplada de les voreres actuals i reduïnt la densitat del trànsit. 

El paviment de les voreres és de panot/terratzo i el de la calçada amb asfalt. L’espai de vianants s'ha protegit amb pilones, i s'han definit passos de vianants adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

La reforma del carrer ha tingut un pressupost d’adjudicació de 256.596,39 euros, i està cofinançada a través d’una subvenció del PAM de la Diputació de Tarragona de 127.501,31 euros; i contribucions especials dels veïns.

Carrer Alt de Sant Pere remodelat
Carrer Alt de Sant Pere remodelat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.