Notes de premsa

Accions diverses per commemorar el Dia Mundial de l'Avellana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 3/12/2019
Cartell Dia Mundial de l'Avellana

El Dia Mundial de l'Avellana se celebra el pròxim dilluns 9 de desembre i a Reus es realitzaran diferents accions per la promoció gastronòmica de l’avellana DOP Reus com un dels productes del territori, juntament amb el Consell Regulador de la DOP Avellana de Reus.

"L’avellana de Reus" és un fruit sec de qualitats gastronòmiques i alimentàries excepcionals, ideal per consumir a qualsevol hora del dia, ja sigui crua o torrada. També és un ingredient perfecte per a ser utilitzat en la cuina, en diversitat de plats o per a l’elaboració de salses i postres.

La Denominació d’Origen Protegida (DOP) Avellana de Reus protegeix les varietats negreta, paueteta, gironella, morella i culplana, tradicionalment conreades en una àmplia zona de les comarques tarragonines de l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, el Tarragonès i la Terra Alta.

Les activitats
Per tal de commemorar el Dia Mundial de l'Avellana s'han concretat dues accions:

  • Dilluns 9 de desembre, a partir de les 11:00 h, al Gaudí Centre, es repartiran pots amb avellana DOP Reus entre tots els seus visitants fins exhaurir existències.
  • Al Gaudí Centre es realitzarà el taller infantil gratuït “Temps d’Avellana” amb l’objectiu de sensibilitzar els infants de l’ús de l’avellana i al mateix temps podran crear el seu propi pot d’avellanes DOP Reus. El taller, que es farà a les 17:30 h i a les 18:00 h, està adreçat a nens i nenes de 4 a 10 anys i és imprescindible reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de Reus al 977 010 670.

L’Agència de Promoció de Ciutat Reus Promoció dóna suport a aquests actes per posar en valor aquest producte gastronòmic de qualitat vinculat a cultura culinària de la nostra ciutat i del territori.

Cartell Dia Mundial de l'Avellana
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.