Notes de premsa

Acte de Solidaritat i Cooperació en memòria dels assassinats a San Salvador de Atenco

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 16/06/2006

Dilluns, 19 de juny, a les 19:30h, a l’Arxiu Històric Municipal (Plaça del Castell) tindrà lloc la projecció del documental «El Cerco» i la presentació de l’Informe Preliminar de la Comissió Civil Internacional d’Observació dels Drets Humans (CCIODH) a càrrec de Marco Aparicio Wilhelmi, Sigfrido Miralles de Argila i M. Rosa Viñolas García (Membres de la Comissió).

Aquest acte es fa en memòria de Francisco Javier Cortés Santiago, de 14 anys, i d’Alexis Benhumea Hernández, de 20 anys, morts com a conseqûència de l’assalt fet per la policia els dies 3 i 4 de maig de 2006, a San Salvador de Atenco (Mèxic).
L’acte l’organitza la Regidoria de Solidaritat i Cooperació, el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional, l’ONG Societat Civil, Cultural i Solidària per la Pau i la CCIODH.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.