Notes de premsa

Acte inaugural de l’Olimpíada Escolar 2024

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 2/04/2024
Presentació Olimpíada Escolar 2024

El Teatre Bartrina de Reus acollirà demà 3 d’abril, a partir de les 19 hores, la cerimònia inaugural de l’Olimpíada Escolar 2024. Els capitans i capitanes de les escoles participants faran el recorregut de la torxa pels carrers de la ciutat, l’encesa del peveter, l’enlairament de la bandera olímpica i dels pictogrames dels diferents esports. La torxa sortirà del Pavelló Olímpic Municipal per arribar al teatre, fent aturada al Palau Municipal. A banda dels parlaments institucionals, un esportista de la ciutat farà el pregó. El jurament en nom de tots els participants i el repartiment dels diplomes de participació completaran l'acte.  

L’edició d’enguany, la 42a, comptarà amb 40 centres educatius i més de 2000 participants del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Les proves esportives i culturals es portaran a terme fins el 26 d’abril, dia de la cerimònia de cloenda, l’apagada del foc olímpic i la retirada de la bandera. La cloenda coincidirà amb la competició de Ritmes i Balls al pavelló olímpic municipal.

L’àmbit de competició esportiva desplegarà un total de 12 modalitats: minibàsquet, futbol 7, bitlles catalanes, futbol sala, atletisme, gimnàstica rítmica, escacs, natació, bàdminton, tennis taula, pàdel i ritmes i balls. En l’Olimpíada Cultural participaran 18 grups classe de 5é curs de primària de nou centres educatius del Baix Camp.

 

Presentació Olimpíada Escolar 2024
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.