Notes de premsa

Actes a Reus amb motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 21/11/2003

Una obra de teatre i una conferència de la degana del col·legi de Periodistes de Catalunya, Montserrat Minobis, centren els actes que ha organitzat la regidoria de Polítiques per a la Igualtat amb motiu del «Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones», que se celebra el pròxim 25 de novembre.

Diluns, 24 de novembre, la companyia Todavia Teatro, interpretarà l'obra «El rufian en la escalera», de Joe Orton. La representació comença a les 20:00 h al Bravium Teatre (c/Presó, 13) i l'entrada és gratuïta. L'obra convida a la reflexió entorn els maltractaments a partir dels tres protagonistes de l'obra, tres persones amb passat obscur que reunides i enfrontades entre si es veuen atrapades en una situació límit.
Dimarts, 25 de novembre, Montserrat Minobis, degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, pronunciarà la conferència titulada «La violència contra les dones als mitjans de comunicació», a les 19:30 h a l'Arxiu Històric Municipal.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.