Notes de premsa

Activitat pràctica entre la URV i les Biblioteques Municipals per mostrar els beneficis del consum Km. 0

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 10/06/2021
Imatge d'arxiu del taller Mossegades de Ciència

Aquest divendres 11 de juny, a les 17:30 hi  a la Biblioteca Central Xavier Amorós, es durà a terme una nova sessió d'Astronautes del Curiosity amb Mossegades de ciència de la Universitat Rovira i Virgili.

El taller "Fruites i vedures? Sí! De proximitat i temporada? Millor!" mostrarà amb una activitat pràctica quins són els beneficis per a la salut de consumir fruites i verdures de quilòmetre zero. Les investigadores Èlia Navarro i Francesca Manocchio, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV, conduiran el taller, que es farà al pati de la sala infantil.

Aquesta iniciativa forma part del cicle "Mossegades de ciència", impulsat per la Unitat de Cultura Científica i Innovació de la URV (ComCiència) amb la Diputació de Tarragona.

Amb aquest projecte es vol fer divulgació científica a través de la relació entre l’alimentació i la salut des de diferents disciplines de la mà d’investigadors i investigadores que fan recerca a la URV.

Les Biblioteques Municipals de Reus han col·laborat amb la URV en altres ocasions per tal de fomentar la curiositat entre el públic infantil i donar a conèixer el fons bibliogràfic de coneixements, especialment de ciència. Molt sovint les conductores d'aquests tallers són dones que desenvolupen una activitat científica a la URV, per tal de visibilitzar també la presència de les dones en la ciència.

Imatge d'arxiu del taller Mossegades de Ciència
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.