Notes de premsa

Adjudicades les obres de construcció del polilleuger vinculat a l'escola Joan Rebull

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 5/08/2019
Imatge virtual del polilleuger Joan Rebull
Imatge virtual del polilleuger Joan Rebull
Imatge virtual del polilleuger Joan Rebull

L'empresa municipal Reus Esport i Lleure SA ha adjudicat a l'empresa Construccions Jaén Vallés SL el contracte per a la construcció del polilleuger vinculat a l'escola Joan Rebull per un import de 1.210.321,99 euros. Les obres està previst que s'iniciïn aquest mes d'agost, i el contracte preveu una durada de les obres de 10 mesos i mig.

Aquest polilleuger tindrà una superfície de 2.565 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22 x 44 metres, apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l'hoquei patins.

L'inici de les obres del nou equpament esportiu concidirà amb els treballs de construcció del polilleuger vinculat a l'escola Cèlia Artiga, actualment en marxa, i amb unes característiques semblants.

Reus Esport i Lleure treballa amb la previsió que el polilleuger del Cèlia Artiga entri en funcionament la primavera de 2020, i el del Joan Rebull, a l'inici del curs 2020-2021.

Els polilleugers són una aposta per cobrir la ciutat d'instal·lacions esportives de proximitat i facilitar la pràctica esportiva de tots els col·lectius. Aquests equipaments tenen com a objectiu respondre a les necessitats escolars, tant pel que fa a les activitats docents d'educació física com a les activitats extraescolars esportives.

L'ús social dels nous polilleugers seguirà la línia dels que ja existeixen a hores d'ara a la ciutat, és a dir, amb una distribució de tres franges horàries: horari escolar (per activitats docents pròpies del centre escolar o, puntualment, de centres escolars propers), horari extraescolar (de dilluns a divendres al migdia i en horari correlatiu a l'escolar a la tarda, també per a competicions escolars els dissabtes al matí) i un horari social d'ús esportiu per a projectes i programes municipals, entitats esportives, veïnals i activitats d'esport per a tothom (de dilluns a diumenge).

Imatge virtual del polilleuger Joan Rebull
Imatge virtual del polilleuger Joan Rebull
Imatge virtual del polilleuger Joan Rebull

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.