Notes de premsa

Afectacions al trànsit aquest cap de setmana amb motiu de la Cursa de la Dona

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 30/04/2019
Plànol de les afectacions al trànsit

Segons informa el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, aquest cap de setmana hi haurà afectacions al trànsit en diversos carrers del centre de la ciutat, amb motiu de la celebració de la Cursa de la Dona 2019 el diumenge 5 de maig, amb la sortida i l’arribada a la plaça de la Llibertat.

L’estacionament de vehicles estarà prohibit al llarg del recorregut entre les 20:00 h del dissabte 4 i les 15:00 h del diumenge 5 de maig, mentre que la circulació es tallarà de manera puntual durant el pas de les corredores. El dispositiu de mobilitat també preveu talls puntuals en alguns carrers adjacents al recorregut. La cursa s’iniciarà a les 11:00h.

El recorregut de la Cursa de la Dona és el següent: Sortida Plaça Llibertat, avinguda Prat de la Riba, avinguda del President Companys, carrer Sant Joan, plaça Prim, raval de Jesús, raval Martí Folguera, raval Robuster, raval Pallol, plaça Catalunya, raval Santa Anna, plaça Prim, carrer Llovera, plaça Llibertat, carrer de Josep Anselm Clavé, plaça d’Anton Sabater Esteve, carrer del Doctor Robert, avinguda de Sant Jordi, plaça Pompeu fabra, avinguda de Sant Jordi I plaça de la Llibertat.

Plànol de les afectacions al trànsit
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.