Notes de premsa

Afectacions al trànsit aquest cap de setmana amb motiu de la cursa Polar Gran Fondo

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 31/05/2018
Plànol del recorregut de sortida de la cursa
Plànol del recorregut d'arribada de la cursa

Segons informa el servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, aquests dissabte i diumenge, 2 i 3 de juny, hi haurà afectacions al trànsit en diversos carrers de la ciutat amb motiu de la multitudinària cursa cicloturista Polar Gran Fondo La Mussara.

El diumenge, la cursa causarà afectacions controlades amb la sortida conjunta dels ciclistes participants a les diferents proves a les 7:15, les 8:15 i les 9:00h. Les afectacions podran tornar-se a produïr a partir de les 12:30, quan es preveu l’arribada esglaonada dels primers participants i fins a les 18:30h amb l’arribada esglaonada dels participants. Es produiran talls de trànsit totals o parcials al llarg de l’itinerari.

Els recorreguts urbans de la cursa tant de sortida com d’arribada són els següents:

  • Sortida: C. República Argentina (Edifici Tecnoparc), Av. Bellissens, Av. President Macià, Av. Sant Bernat Calbó, Av. Països Catalans i Av. Falset en direcció a Maspujols.
  • Entrada: Av. Falset, C. Recasens i Mercadé (on hi haurà l’arribada).

En determinats punts del recorregut estarà prohibit l'estacionament de vehicles entre les 14:00h del dissabte i les 20:00h del diumenge. El recorregut, les afectacions al trànsit i els itineraris alternatius estaran degudament senyalitzats amb panells informatius.

Plànol del recorregut de sortida de la cursa
Plànol del recorregut d'arribada de la cursa

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.