Notes de premsa

Afectacions al trànsit aquest cap de setmana amb motiu de la Volta a Catalunya

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 21/03/2017
Plànol de les afectaciions al tànsit de divendres
Plànol de les afectaciions al tànsit de dissabte

Segons informa el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, aquest cap de setmana hi haurà diverses afectacions al trànsit amb motiu de la Volta Ciclista a Catalunya que passarà per Reus el divendres i hi tindrà el final d’etapa el dissabte.

La Guàrdia Urbana destina un ampli dispositiu de 45 agents el divendres i de 25 agents el dissabte per donar cobertura a l’esdeveniment; i comptarà amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil.

Tant divendres com dissabte estarà prohibit l’estacionament de vehicles al llarg dels recorreguts a partir de les 6:00h. La circulació de vehicles estarà prohibida en tot el traçat durant el pas dels ciclistes. Els dos recorreguts afectats són els següents:

  • Divendres, 24 de març, aproximadament a les 12:45h: La cursa entrarà a Reus per la carretera d’El Morell i seguirà per l’avinguda de Montblanc, avinguda de Marià Fortuny, plaça del Canal, avinguda de Sant bernat Calbó, plaça del Santuari, carretera de Misericòrdia, lateral de la carretera T-11 i sortida de Reus per la carretera de Riudoms.
  • Dissabte, 25 de març, aproximadament a les 16:50h: La cursa entrarà a Reus des de la rotonda de la T-11 per l’avinguda de Salou i tindrà el final d’etapa abans d’arribar a la plaça del Canal.
Plànol de les afectaciions al tànsit de divendres
Plànol de les afectaciions al tànsit de dissabte

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.