Notes de premsa

Afectacions al trànsit aquest cap de setmana amb motiu de la Volta Ciclista a Tarragona

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 13/06/2019
Plànol de les afectacions al trànsit

Segons informa el Serveis de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, aquest dissabte i diumenge, 15 i 16 de juny hi haurà afectacions al trànsit en diversos carrers de la ciutat amb motiu de la tercera i última etapa de la Volta Ciclista a Tarragona, amb sortida i arribada a Reus, concretament, a l'entorn del Mercat Central.

Entre el dissabte a les 20:00h i el diumenge a les 16:00h, estarà prohibit l'estacionament al voltant del Mercat Central (l'avinguda president companys i el carrer de Josep Sardà i Cailà), així com al camí de l'Aleixar i en un tram de l'avinguda de Falset. El recorregut de la volta es veurà afectat durant el pas dels ciclistes, així com els carrers adjacents.

La GUàrdia Urbana ha planificat un dispositiu de mobilitat en  diferents punts de la ciutat per informar els conductors de les afectacions i minimitzar-ne els efectes.

Plànol de les afectacions al trànsit
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.