Notes de premsa

Agents econòmics, socials i institucionals engeguen el procés per elaborar el Pla per a la Reactivació Econòmica de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 2/04/2020
Cimera per a la Reactivació Econòmica de Reus

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó, han presidit aquest dijous, 2 d'abril la Cimera per a la Reactivació Econòmica de Reus, en la que hi han estat convocats els representants dels agents econòmics i socials de la ciutat. L’objectiu és identificar conjuntament necessitats presents i futures de les empreses i comerços de la ciutat, i consensuar propostes de reactivació en l’àmbit municipal per mitigar-ne els efectes. Propostes que es concretaran en el Pla per a la Reactivació Econòmica de Reus.

Durant la primera trobada, el Govern de Reus ha pres el compromís de treballar de manera consensuada amb l'objectiu comú de revertir el més aviat possible la paràlisi econòmica actual. La primera reunió ha servit també per exposar els plantejament inicials de tots els agents; i per explicar la metodologia de treball que es seguirà en els propers dies.

Es convocaran quatre taules de treball sectorial: del món de l'empresa, del comerç, de l’hostaleria i de turisme; amb representants de cada sector, de la universitat, dels sindicats i del propi ajuntament; i es tindrà en compte l'opinió dels diferents gremis professionals.

Les reunions, en primer lloc, hauran de servir per plantejar propostes, i consensuar i definir grans objectius que es volen perseguir amb les polítiques que el govern de Reus desplegui en els propers mesos.

I, finalment, s'han de concretar amb l'elaboració del Pla per a la Reactivació Econòmica de Reus, amb les accions concretes, quantificables i avaluables que s'impulsaran des de cada regidoria.

Hi han estat convocats a la Cimera per a la Reactivació Econòmica de Reus els representants de les entitats següents:

 • Cambra de Comerç de Reus.

 • APIR

 • PIMEC

 • CEPTA/Foment Reus Empresarial

 • Clúster TIC

 • Unió de Botiguers de Reus.

 • CC El Pallol

 • El Tomb de Reus

 • La Fira Centre Comercial

 • Eix Comercial Passeig Prim

 • Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials

 • CCOO

 • UGT

Per part de l'Ajuntament, formen part de la cimera l’alcalde, Carles Pellicer; la vicealcaldessa, Noemí Llauradó; la regidora d'Hisenda, Mariluz Caballero; el regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats; la regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge, Teresa Pallarès, i la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles.

Cimera per a la Reactivació Econòmica de Reus
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.