Notes de premsa

Agraïment als establiments col·laboradors de la xarxa d’aliments frescos

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 28/12/2012
Agraïment als col·laboradors

La regidora cap de l’Àrea de Benestar Social, Montserrat Vilella, ha volgut agraïr personalment a les empreses distribuïdores que participen en el Programa de Recuperació i Distribució d’Aliments Frescos per a persones sense recursos la seva implicació en el projecte.

Per aquest motiu, acompanyada de Joan Vila, representant de la Fundació Banc dels Aliments, ha visitat responsables de diversos establiments col·laboradors i els ha lliurat un dossier on es fa balanç del projecte. La regidora, en nom de l’Ajuntament, ha volgut agraïr la seva participació i els anima a continuar, donat que són una peça imprescindible de tot el procés, sense els quals no seria possible aquesta iniciativa de caràcter social.

Actualment hi ha sis superfícies distribuidores d’aliments que participen en el projecte. En concret són Carrefour, Bon Preu, Simply, Consum i el Mercat del Camp, als quals s’ha afegit recentment la cadena Suma supermercats.

Projecte innovador

El desenvolupament d’aquest projecte innovador emmarcat en l’actual context de crisi econòmica, i el balanç positiu dels primers mesos de funcionament situen Reus com a ciutat capdavantera en l’àmbit de recuperació d’aliments frescos amb una finalitat social. La gestió del programa correspon a l’àrea de Benestar Social, amb la implicació de la Fundació Banc dels Aliments i del Taller Baix Camp, així com d’algunes cadenes de supermercats, el Mercat del Camp, entitats socials i institucions i administracions públiques.

A la foto: Joan Vila, de la Fundació Banc dels Aliments, Montserrat Vilella, regidora cap de l’Àrea de Benestar, Salvador Salcedo, cap de zona de supermercat Bon Preu i Noelia Rubio, cap de torn de la botiga de l’av. Doctor Vilaseca.

Agraïment als col·laboradors
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.